Snart ett nytt år

Då är det inte många dagar innan vi går in i 2012, spännande! Man kan ju undra vad för nya spännande saker som det nya året kan bringa :)

2010 var ett speciellt år för mig med både toppar och dalar, mest toppar. Det största och viktigaste på det året var att jag började Massör- och Massageterapeut utbildningen i Karlskrona, som öppnade upp en helt ny värld för mig samt att jag satte igång och uppfyllde min dröm och satsade och startade upp och blev egen företagare.

2011 har också bestått av lite toppar och dalar men på ett annat sätt, har hanterat saker och ting annorlunda. Detta året satte jag igång med yogalärarutbildningen, så det har blivit mycket yoga, meditation och kommit till många insikter om mig själv. Satt igång med att leda yogalektioner. Gick utbildning i Shellac och fransförlängning som i våras och i höstas tillämpades i utbudet av behandlingar.
För att sammanställa 2011 så har jag lärt mig hur viktigt det är att ta hand om sig själv och vara snäll mot mig själv. 


Tror mitt nyårslöfte ska bli att jag ska unna mig ännu mer av det goda i livet 2012 ;)Gott Nytt År allesammans och TACK alla kunder för detta året! Ser fram emot att se Er nästa år och välkomnar alla nya kunder jag kommer komma i kontakt med :)

Avslutar med mitt favorit citat som jag har hängandes på salongen samt hemma i mitt sovrum som är det första jag ser när jag vaknar :)








Idag gästas jag av ett födelsedagsbarn på salongen

Idag så får jag och Lillebror besök av ett födelsda som valt att spendera sin dag här hos mig.
Hon kommer vara här i ett antal timmar och vandra från rum till rum, behandling till behandling. Så här i eftermiddag kommer hon lämna salongen som en helt ny kvinna ;)










Gåva erhålles till er som köper Presentkort denna veckan


Hej alla glada :) 19 december idag och jag kan knappast fatta att julafton är bara några dagar bort.
Själv så har jag inte fixat med alla julklapparna riktigt än.
För er som inte heller har fixat alla så kan jag tipsa att vid köp av presentkort denna veckan så erhåller man själv ett eget presentkort på 100kr att använda innan den 31/1-12.
Så kom och köp presentkort och unna samtidigt dig själv något trevligt!






Vi önskar er en God Jul ;)

Var bara tvungen att göra ett eget julkort och tycker detta blev ett bra och roligt ett :D
Förbered er på ett gott skratt :D
GÅ IN & KOLLA!!!


http://sendables.jibjab.com/view/NuwcvtvmpqC6N2Aw?cmpid=jj_fb_self_holidays






Några lediga tider innan jul, passa på o boka in er!

Det finns några lediga tider kvar innan jul, passa på och boka in er så ni säkert har en tid.
Som sagt först till kvarn :)

Och ni som inte har använt era presentkort rekommenderar jag att använda dem innan de går ut, eftersom 1 år är trots allt 1 år, som är en ganska lång tid så man bör hinna ta sig tiden och använda det. Om det ens bara är en dag gammalt så är det ej giltligt längre. Så boka in er i god tid så du kan nyttja det! 





Fixa julklapparna på Unna dig skönhet & kroppsvård

Önska dig eller ge bort presentkort från Unna dig skönhet & kroppsvård i julklapp. Här finns många behandlingar att välja mellan! Till ung som gammal, man som kvinna!





Unna digs lyx och drömpaket- förfrågan om helrenovering

Vandra från rum till rum mellan de olika behandlingarna och bli ompysslad i 5,5h!!!!
När blev du sist ompysslad i 5,5h?
Visst låter det mycket?!
Men ställ dig då frågan: Hur många timmar på ett år pysslar Du om alla andra?
Brukar bli VÄLDIGT många timmar om man summerar, så skulle Du då inte vara värd att minst 1 gång per år att få lyxa till det rejält? Upplevelsen du kommer minnas och må gott av under en låång tid!

Fick precs en förfrågan vad en helrenovering skulle kosta? Eftersom det kanske finns fler som skulle önska sig en sådan så har jag bestämmt mig för att sätta ihop ett
Unna dig´s lyx och dröm paket

I lyx och drömpaketet ingår:
Valfri Kroppsbehandling, Relaxmassage, Manikyr, Ansiktsbehandling Lyx och Pedikyr. 5,5h värde: 2465:-  Pris: 1990:-






















Julklapparna som får dig att må bra

Tänkte att jag ville tipsa om olika saker jag använder mig utav för att må bra på ett inre plan och som hjälpt mig i min personliga utveckling :)




Meditationsskivor 249:-
Visste du att 10min tyst meditation dagligen gör en väsentligt mycket lyckligare? Forskare säger att vi tänker runt 60 000 tankar dagligen, vi behöver stanna upp ibland från allt surr av tankar som cirkulerar.
Genom att vara med närvarande på här och nu.
Att meditera själv kan vara lite svårt ibland men med dessa cd-skivorna guidas du genom instruktioner hur du gör för att meditera.

Har två olika meditationsskivor till försäljning STILLHET & ENERGI, använder mig själv mycket av dessa för att hitta stillheten inom mig när livet är jäktigt och till att hitta energi till att göra det jag vill.
Genom meditation blir du mycket mer fokuserad vilket gör att du gör ett bättre jobb, du orkar med vardagens jäkt, du blir mer harmonisk och lugn, du blir mindre irriterad på människor runt i kring dig med mera.




Affirmations kort 199:-
En av mina favoriter! :)

Är ett enkelt verktyg som kan hjälpa dig att leva ett liv mer i harmoni med dig själv och din omgivning.
Affirmationer betyder bekräftelse eller bejakelse. Att arbeta med affiramtioner är ett beprövat sätt att uppnå/bejaka önskvära tillstånd. Genom att upprepa en positiv mening om dig själv, blir den till slut sann. Det låter enkelt, och det är enkelt! Och ett effektivt sätt att bli medveten om och förändra din inre dialog på ett positivt sätt.

Gör så här: Välj en affirmation. Upprepa den för dig själv flera gånger per dag. Du kan tänka den, skriva den, säga den högt eller sjunga den. Precis det som känns bäst för dig. I början kan det kännas som om du lurar dig själv, det är OK! Det kommer att kännas mer naturligt allt eftersom.

Du kan också dra ett kort varje morgon och låta den affirmationen följa dig under dagen. Känn hur den påverkar dig. Läs på baksidan för att få inspiration till hur du, om det känns rätt för dig, kan tolka eller ändra texten i affiramtionen.

Slutligen kan du, om du vill få en liten uppåtpuff inför något möte eller aktivitet, läsa igenom alla kort ett i taget och känna att de verkligen handlöar om dig, på ditt sätt. Avsluta gärna en sådan genomgång med kortet om tacksamhet.





The Secret bok 329:- dvd 323:-
Finns både som bok och som DVD, personligen så gillar jag DVD:n bäst, men ska jag iväg så brukar boken få hänga med.

När jag gick min fantastiska massageutbildning så visade de oss denna filmen och jag blev helt såld! Efter att ha sett filmen och läst boken så har jag insett att jag använt mig av hemligheten utan att jag visste om det och de mål jag velat nå de har jag uppnått tack vare den! Genom att veta hur hemligheten fungerar så använder jag mig av den för att nå nya och andra målsättningar jag har för mig själv.

Är du intresserad av personlig utveckling, vill förändra ditt liv? Då är detta något för dig, saker som tas upp må vara simpla och saker du kanske innerst inne redan vet men genom att ändra ditt sätt och tänka så kan du förändra ditt liv!





Tänkvärda böcker med en tillhörande cd-skiva 188:-
Välj mellan: Bara vara - en liten bok om att njuta av livet
Änglarum - en liten bok om inre frid
Kärlekens gåva - en liten bok om val

Tre urmysiga böcker som får en att stanna upp och tänka till, så klart har jag själv dem hemma som jag tar fram och läser då och då :) Perfekt gåva till en vän, mamma eller mor/farmor :)


Öppetider inför jul och nyår

Lördagarna den 10 och 17 december kommar jag ha öppet på salongen mellan kl 10-14.
Fredagen den 23 december är det öppet 10-18 för er som är sena med julklappar till nära och kära :)
Mellandagarna 27-30 december är det också öppet som vanligt från 10-18.










Kolla utbudet av behandlingar

Till höger står: Senaste inläggen, scrollar du lite längre ner så hittar du Kategorier och där hittar du Behandlingar. Klicka på den så hittar du vad för utbud av behandlingar som erbjuds på salongen :)
I kategorier finns även Månadserbjudande för att snabbt hitta vad för erbjudande som är för varje månad.



Viktig information för er som går på Shellac manikyr




* Du får ej ha duschat eller badat samma dag som du ska göra shellac, däremot efteråt!
Låter ju kanske lite konstigt och lite äckligt för den delen men det beror på att när man duschar eller badar så suger naglarna åt sig vatten och ökar i volym, detta märks inte när man målar naglarna shellac, men däremot märks det nästkommande eller kommande dag då vattnet har avdunstat från naglarna vilket medfört att naglens volym har krypmt vilket orsakar att shellacken släpper i sidorna.

*
Olja, olja, olja!!!
När man gjort en shellac manikyr är det rekommenderat att du köper till en nagel/nagelbandsolja, denna kostar endast 49:- och denna hjälper till att återfetta nageln och nagelbanden! Många tror att oljan bara är till för själva nagelbanden men denna oljan är så små molikylär att den går ner både i nagelns och nagelbandens porer som för övrigt är de minsta porerna vi har. Därför fungerar det inte att använda någon annan olja eller att man bara smöjer in sig med handkräm, just pga att storleken på molikylerna i handkrämen lägger sig bara ovanpå och kan därför inte hjälpa till att återfetta naglarna. 
Anledningen till varför det är så viktigt att olja naglarna är så här: tänk er en torr kvist, att bryta den gör man hur enkelt som helst, medan en kvist från ett träd inte är lika lätt att bryta eftersom den är mer seg.
Samma sak är det med naglarna, är naglarna torra dvs fett- och fuktfattiga så bryts de mycket lättare än naglar som oljas in varje dag. Eftersom det är vitaminer i oljan så hjälper de till att stärka nagel samt gör att shellacken håller längre vilket vi alla vill! Så olja morgon och kväll!

Olja även när du inte har shellac!
Många är jätteduktiga när de har Shellac att de oljar in naglarna varje dag men när de slutar med shellac så slutar de flesta att olja in sig för man inte ser någon mening nu när man inte har "så fina naglar" längre. Shellac i sig stärker naglarna och gör dem hårda tack vare Shellacs top coat, men nagelkvaliteten blir betydligt bättre också av att man oljar in naglarna med olja. Därför kan en del uppleva att naglarna bryts mycket lättare utan shellac, men det beror även på att man slutat vara lika noga med att olja in. Så fortsätt att olja in efteråt även om du skulle besluta dig för att inte vilja fortsätta med Shellac. Men oftast får jag säga att de flesta vill det eftersom det blir så grymt snyggt!

*
Apelsin, clementin, saffran & gurkmeja- big no no!
När du har Shellac så får du tänka efter innan du skalar en apelsin, clementin, eller bakar saffransbullar eller lagar mat med saffran eller gurkmeja för detta kan färga av sig på shellacen, och har du franskt lackade naglar så är det mindre kul med missfärgade naglar och nagelband.
Så vill du ha en apelsin eller clementin så fråga en partner eller kompis och de kan hjälpa dig att skala. Jag tror de flesta män kommer att rulla på ögonen när man säger varför man inte kan göra det själv, men då får det väl vara så ;) Ska du baka saffransbullar eller av någon anledning måste ha händerna i och jobba när du lagar något med saffran eller gurkmeja så använd då ett par plastvantar. Detta är bara tips för att slippa missfärgning.
En annan sak du ska vara försiktig med är Myrra olja. Myrra oljan är suverän på naglarna eftersom den är så pass små molikylär och har en effekt att den snabbar på tillväxten av nageln, däremot är den mindre bra i kombination med Shellac som en kund tyvärr fick erfara när hennes naglar missfärgades av den. Så skippa myrra oljan och köp hellre soilaroil som jag har här på salongen som jag vet inte missfärgar.


Sådär då tror jag inte det var något mera, vad jag kan komma på nu, lägger isåfall upp ett inlägg till :)





Erbjudande på fransförlängning och shellac - snygg till jul och nyår


Nu när julen och det nya året närmar sig så brukar man ha en del FESTLIGHETER framför sig, så varför inte unna dig fina naglar och vackra, långa fransar för endast 900:- värde 1100:-
Vill påminna om att helt nytt sett fransar kostar 800:-
så du betalar bara 100:- extra för shellac manikyren!!!
Detta fantastiska erbjudandet gäller endast till den 29 december!!!
Så passa på och boka in dig i tid!
Lägger ju även makeup så boka in er även på detta om ni är intresserade, 100 kr RABATT!









Månadserbjudande December månad


Månadserbjudande December

Köp presentkort eller boka in dig själv för "Julspecial Varm massage" 90min
I paketet ingår en kroppsskrubb där man avlägsnar all torr o gammal hud därefter avslutas det hela med en varm, avkopplande och djupgående het sten massage!
Du kommer lämna salongen len och mjuk och som en helt ny människa! Värde: 950:- NU 770:-



Kollade på Oprah där hon hade ett avsnitt om Happiness, glädje och enligt statistik så ger en sak ungefär 9månaders glädje medan en upplevelse ger en ett minne att glädjas åt mycket mycket längre.

Så varför inte ge bort ett presentkort i julklapp till någon/några som inte unnar sig själv att få bli ompysslade.
Bara ett litet tips ;)






















RSS 2.0