Boka in dig innan den 1mars för att ta del av erbjudandet!

Skrev i föregående inlägg om att olika erbjudanden och eventuella månadserbjudanden kommer endast att ses på Unna dig skönhet & kroppsvårds FB sida. Kom på att det inte är så bra eftersom alla kunder faktiskt inte har FB. 
Så kommer att lägga upp erbjudanden även här på bloggen, däremot kommer "sista minuten erbjudandet" som är nytt för i år endast visas på FB. Så gå in o gilla där för att kunna ta del det erbjudandet. "Sista minuten" kan dyka upp vilken dag som och gälla erbjudande på behandling en viss dag och viss tidpunkt.
 
Just nu har jag ett toppen erbjudande på ett nytt sett Fransförlängning NU 598:- (ord.pris 800:-) & Sv.klassisk massage 30min NU 250:- (ord.pris 350:-)

VIKTIGT! Boka in din tid innan den 1MARS för att erhålla rabatten!!! Detta får du bara inte missa!
0454-132 32
 

Uppdateringar och nyheter kommer nu ses på Facebook

Har varit sämre med att uppdatera bloggen i år. Tänkte jag skulle bli bättre på att uppdatera, har däremot beslutat att det enklaste sättet att göra det är genom Facebook, så är ni intresserade av vad som händer på salongen och om olika erbjudanden så gå in och gilla Unna dig skönhet & kroppsvård på Facebook!
 
Hade en kund igår som undrade vad som hände med månadserbjudanden och ska se om det kommer igång nu till Mars eller om jag kör igång med det till April, men ni som följer FB´s lär veta det snart!
 
För den som är sugen att gå på behandling så har jag tider imorgon eftermiddag kl 13.30, 14.00 eller 15.00!
Välkommen och boka en stund för dig själv!
 

RSS 2.0