Underbara fredag

 
 
Haft en alldeles underbar förmiddag, som spenderades på stranden i sandviken i Sölvesborg.
Ägnade mig åt att passa på och läsa The Secret, har läst den många gånger och jag kommer att fortsätta att läsa den om och om igen. En fantastisk bok, för dig som är intresserad av personlig utveckling!
 
Nu är jag hur som helst tillbaka på salongen, öppnade kl 14 idag och har precis haft en massagekund,en kund på shellac, nu återstår bara en massagekund sen tar jag helg :)
Därefter bär det av till Sölvesborg till mina föräldrar och hjälpa dem att passa mitt gudbarn. Kanske blir det ytterligare ett dopp i havet ikväll :)
Ha en jätteskön helg och njut av den härliga värmen!
 

Onsdag

 
Igår innan jag gick hem så hängde jag upp denna lappen på salongsdörren. Mina vänner skrattade gott, när de såg den :D
26 grader visade väderprognosen på iphonen så fram tills nu har jag spenderat dagen i Sandviken i Sölvesborg, men nu är jag på plats i salongen igen och idag så står pedikyr, shellac och fransförlängning på agendan.
Och kära vänner ni som har turen att spendera dessa fina dagar i solen, kom ihåg att smörja in er med SPF!!!
 
 
 
 
 
 
 
 

Tisdag

 
 
 
Kom ihåg att unna dig! Det finns lediga tider på fredag förmiddag, så skynda och boka in dig!
 
 

Modevisningsdagen

Tre timmars sömn sen var det dags att upp och hoppa och bege sig till salong Lödder för att sminka 10 snygga tjejer och killar. Känslan för makeupen skulle vara sexig, sotig, inslag av rostfärger samt blöt hy.
När alla modellerna kom blev de genast hänvisade till att gå och tvätta sig med ansiktsrengöring samt peeling, hudvården är A-O när det gäller att få till en snygg makeup! Eftersom alla hudtyper ej tål peeling med korn i så är Nimues Enzym peeling jättebra, det är viktigt att få bort alla torrhetsfläckar annars finns det risk att det blir en "blaffe"  foundation på det stället och då ser det nästan ut som man har en pigmentering. Såklart fick alla därefter ansiktsvatten och ansiktskräm för att återfukta huden.
 
Isabella och Linda skötte hårstylingen, där känslan skulle vara som att man hade doppat håret i havet. Det blev så läckert! De är så grymt duktiga!
Eftersom jag inte hade fått tag på någon makeup artist som hade möjlighet o hjälpa mig med att hinna med att sminka allihopa så fick Isabellas syster Rebecka rycka in och agera assistent, till min stora tacksamhet!
 
 
 
 
 
Vi satte igång halv åtta och vara klara 11.05. 11.30 så begav vi oss till rådhuset där den sista touchupen skedde och kl 12.00 satte modevisningen igång och då var torget i Karlshamn fyllt med folk.
Hade blivit något strul med visningen av loggorna så konferansciern berätta istället att hårstylingen var av Lödder och makeupen av Unna dig.
 
 
 

Modellerna var jätteduktiga och Lotta Niemi´s kollektion Rust var verkligen superhet! Så är riktigt glad att ha varit delaktig i visningen. Blev mycket lyckat!
Ha en trevlig kväll allihopa och rolig östersjöfestival! Nu ska jag unna mig lite bubbel i glaset, ha det fint!
 
 
 
 
 
 

Modevisning med designern Lotta Niemi

God morgon alla glada! Hann inte skriva igår som jag hade tänkt mig.
Hur som helst så tänkte jag avslöja varför du bör vara i Karlshamn på Östersjöfestivalen imorgon kl 12 på torget vid stora scenen. För en tid sedan så blev jag tillfrågad att sköta lördagens makeup för desingern Lotta Niemi´s modevisning. Ska bli riktigt kul!
Hoppas ni alla får en riktigt fin dag!

Håll utkik på "Stora scen" på lördag

Just nu är det fullt ös på salongen, hinner inte med att uppdatera därför blir det en sen uppdatering nu måndagkväll.
Nu drar snart Östersjöfestivalen igång här i Karlshamn, så då kommer det bli både liv och rörelse i stan.
Pga all uppståndelse som sker i stan vid Östersjö så har jag endast öppet imorgon och är sedan tillbaka på salongen på måndag.
På lördag så kommer unna dig skönhet & kroppsvård´s logga synas på Stora scen på torget, vill du veta varför?
Det kommer jag att avslöja i mitten eller i slutet av veckan. Roligt och spännande är det iallafall!
 
Ni kommer väl ihåg att boka in er på Sv.klassisk massage 30min, kostar endast 250:- denna månaden! Eller varför inte unna dig lyxig hudvård: Nimues startkit och få en gratis 30min ansiktsbehandling på köpet för endast 598:- 
 

Shellac- a girls best friend

 
 
 
Har äntligen fixat mina egna naglar! Har varit utan lack alldeles för länge! Den här gången fick det bli i färgen Tropix. Härligt att byta den franska lackningen mot färg.
Att gå runt med avskavt nagellack är inte särskilt fräscht, därför älskar jag Shellac! Med Shellac har du snygga naglar under två och ibland tre veckors tid. För mig är det en sådan enorm tidssparare, hade jag haft vanligt nagellack och hade velat att det skulle vara snyggt och prydligt så hade jag behövt ägna mig kanske tre gånger i veckan för att måla på överllack varanann dag för att manikyren skulle hålla. 
Det har jag inte riktigt tid eller ork med, tack o lov för Shellac!!!!
 
 

Köp ett Nimue "prova på kit" och få en ansiktsbehandling

Detta Nimue-erbjudande vänder sig till dig som aldrig har provat produkterna eller till dig som redan använder nimue. Nu har du möjlighet att köpa ett praktiskt ”resekit” med påfyllningsbara förpackningar till förmånligt pris:598:-

Förutom din investering i bra hudvårdprodukter så erhåller du även en 30min ansiktbehandling där du bland annat får tips och råd om hur du ska sköta din hud på bästa sätt.

"Prova på kit" finns i fyra olika utförande och de innehåller följande produkter: 

Miljöbelastad hud – rekommenderas till dig som har en hud som påverkats av det dagliga livet, vilket alla gör mer eller mindre. Det kan innebära allt från normal, torr, stressad, obalanserad eller åldrad hud.

Cleansing Gel, 60 ml - rengöring
Conditioner, 60 ml - ansiktsvatten
Nimue Day, 15 ml – dagkräm
Moisturiser Plus, 15 ml - nattkräm

Hyperpigmenterad hud – rekommenderas till dig som har ojämn hudton eller mörka fläckar orsakade av hormonförändringar, sjukdom, stress eller felaktiv användning av hudvårdsprodukter eller t ex för kraftfulla behandlingar. Solen är oftast problem, så extra viktigt att du använder högt solskydd.

Cleansing Gel, 60 ml - rengöring
Conditioner, 60 ml - ansiktsvatten
Day Fader 15 ml - dagkräm
Night Fader, 15 ml - nattkräm

 

Problemhud - rekommenderas till dig som har en fet, oren hud, acne eller blandhud.

Cleansing Gel, 60 ml - rengöring
Conditioner, 60 ml - ansiktsvatten
Purifier, 15 ml – dag- och nattkräm
SPF 20, 15 ml - solskydd

Interaktiv hud – rekommenderas till dig som har en mycket känslig hud eller som t ex äter mediciner som gör din hud irriterad.

Cleansing Gel, 60 ml - rengöring
Conditioner, 60 ml - ansiktsvatten
Moisturiser Lite, 15 ml – dag- och nattkräm
Active Regulator, 15 ml – skyddande serum som används morgon och kväll under Moisturiser Lite

 

Unna dig själv lyx för huden! 

Dessa kit finns till försäljning från och med v.29, först till kvarn!

 

 

 


Följ din intution

 
I mitt arbete så blir det att jag kommer väldigt nära in på de människor jag möter, inte bara rent kroppsligt men även mentalt. Detta beror helt klart på vad för kund jag har, vi är ju alla olika och vissa öppnar sig mer och andra mindre. Och det är förstås helt okej!
 
Hur som helst igår så pratade jag med en kund igår gällande vad för val vi väljer i livet. Det finns många som anser sig ha en manual över hur allt ska vara och just den manualen kanske passar den personen alldeles rätt men det betyder inte att den nödvändigtvis passar alla andra. Frågan om vad som är rätt och fel kan vara ganska knepigt, men det jag har lärt mig genom mina erfarenheter är att det allra, allra viktigaste är vad Jag själv tycker och tänker. Men det är viktigt att skilja på det impulsiva inom en och sin egen intution, ibland är det lättare att välja det impulsiva trots att magkänslan säger något annat. Som väl lär vi oss av våra misstag, istället för att se det som något negativt så försöker jag se det som att jag blivit en lärdom rikare. 
 
Stå emot vad människor runt ikring dig säger och deras tyckande, och bara följa din egen intution, för ingen annan än du själv vet vad som är bäst för just dig! Livet är en lärande process och meningen är att det ska ta oss framåt och utveckla oss vidare till att bli ännu mer starkare, lyckligare, ödmjukare och mer tacksam!
Så snubblar du, res dig upp och sträck på dig och vandra vidare.
 
Nog med kloka ord, nu kurrar magen så då är det väl dags för lunch :) Ha en finfin fredag!
 

Månadserbjudande för Juli

Ni får ursäkta att jag är lite sen med månadserbjudandet, men här kommer det!
 
 
 
Månadserbjudande Juli
30min Sv.klassisk massage NU 250:- (ord. 350:-)
Unna dig en behövlig och avkopplande stund för dig själv.
Du bestämmer själv om du vill ha fokus på rygg, nacke, eller kanske ben och fötter.
Få en härlig genomkörare som mjukar upp dina muskler så du blir fri från spänningar nu under semestern.
Känner du att du vill unna dig riktigt mycket så boka in dig på 2st 30min behandlingar innan månaden är slut!
 
 
 

Fin för bröllop

 
I lördags så skulle en av mina närmsta vänner iväg på bröllop, såklart ville hon vara lite extra fin eftersom det var hennes syster som skulle gifta sig. Så här blev resultatet efter att jag hade sminkat henne.
 
Funderar på att i augusti månad ha privata makeup lektioner där jag ger tips om vad du ska tänka på när du väljer makeup och hur du applicerar den för att framhäva det bästa av dig. Hade det varit intressant tro?
 
Det finns förresten två eftermiddagstider på torsdag kl 15 och 16, samt på fredag kl 12.45 och 13.45! För er som vill boka in er för behandling!

RSS 2.0