Söker terapeut som vill hyra in sig

Hejsvej, idag skiner solen! Även om jag befinner mig inomhus så tycker jag det är härligt när solen är framme.

Söker härliga terapeuter med ett holistiskt helheltstänk som vill hyra in sig hos mig på salongen som tex medicinsk fotvårdare, massör, kiropraktor, naprapat, zonterapeut, akupuntör eller något annat som kan passa in här.
Känner ni någon som kan vara intresserad så hänvisa gärna denna informationen vidare. Tack!

Ett stort TACK och massa kramar till Angelica som hyrde in sig här på salongen på prov under två månader och önskar henne lycka till då hon kommer fortsätta med massagen på hemmaplan!


Lediga tider imorgon torsdag

För er som tycker vädret är alldeles för trist så finns det lediga tider för behandling imorgon kl: 14 och 17.
Varför inte unna er en avkopplande massage, ansiktsbehandling, pedikyr, manikyr eller en skön kroppsbehandling. Visst låter det skönt! Jag lovar det gör gott för både kropp och själ!
Välkommen och boka in dig!

Nya öppetider i juli

Hej alla pigga och glada!
Vad har vi för väder egentligen? Strunt samma nu går vi mot slutet av juni månad och in i juli och förhoppningsvis vänder detta trista väder till strålande solsken.
I juli månad så är det några veckor jag endast har öppet 2dagar. Så var smart och boka in dig redan nu, så du garanterat inte står utan tid.

Öppetider JULI
v27 torsdag 5/7 , fredag 6/7 och lördag 7/7
v28 tisdag 10/7 och onsdag 11/7
v29 (östersjöveckan) måndag 16/7 och tisdag 17/7
v30 måndag 23/7, tisdag 24/7, onsdag 25/7, fredag 27/7
v31 måndag 30/7

Vardagar 10-18, lördagar 10-14
Övriga tider är enligt överrenskommelse.


Så här fina var brudparet på sin dag!


 

Kommer ni ihåg att jag berättade att min vän Sara skulle gifta sig? Hur som helst så ägde vigseln rum i lördags och Sara infann sig på salongen här kl 11 för att få sin brudmakeup lagd och gick härifrån lite i ett. Visst är de ett vackert par! Naglarna var självfallet också vidgjorda här på salongen. Och Sara´s fina håruppsättning hade fina Isabella på Lödder här bredvid salongen fixat. Och fotografen var Joakim Lenett från imagenphoto.com. Sara´s fina brudklänning är gjord av Anna Nilsson, som är helt fantastiskt bra på att sy! Så nu har ni fått lite tips på var ni kan vända er när ni planerar erat bröllop.

Bröllopet var jättefint och festen efteråt var underbar! Vissa av er kunder visste att jag istället för att hålla tal skulle sjunga en sång. Det gick inte riktigt som jag hade tänkt mig, hade inte räknat med att jag skulle bli så känslosam när jag väl skulle brista ut i sång, tack och lov så kom mina och Sara´s underbara vänner till undsättning och hjälpte mig att framföra sången. Så det löste sig till det bästa trots allt!

Hoppas ni alla har en helt fantastisk dag idag!


Angående tider så finns endast två lediga tider kvar och det är imorgon:
Onsdag kl 17.00 och en kl 18.00

Så skynda och boka in dig så Du är fin till Midsommar!




Lediga tider Midsommarveckan

Hejsvej, nästa vecka är det Midsommar och inför denna helg så vill man gärna passa på att bli lite fin, kanske få snygga välmanikyrerade naglar, fina fötter, nyvaxade ben eller varför inte snygga långa fransar!
För er som känner er manade så finns det några tider kvar. Men skynda och boka in dig innan någon annan hinner före dig!


Tisdag 19/6     13.00 och 18.00
Onsdag 20/6   10.00, 11.00 och 18.00
Torsdag 21/6  10.00 och 18.00   



Så här sommarfin var jag till midsommar för 20 år sedan :)



Tider denna veckan




Hejsan alla fina! Har haft så väldigt mycket förra veckan så blev därför dåligt med inlägg.
Nu har nästan halva juni gått, det är nästan skrämmande vad tiden går snabbt! Hur som helst se till och boka in er fort som tusan på Fransförlängning och Vaxning, som är billigare denna månaden!
Och för er som vill vara fina inför Midsommar, se även ni till att boka in er innan tiderna tar slut!

Denna veckan har jag endast öppet idag och imorgon, samt en stund på lördag men de tiderna är redan uppbokade. Det som finns kvar är en tid imorgon kl 10.00 samt en tid kl 15.00.

Nu stänger jag för dagen. Ha en finfin kväll!

Måndag

I helgen så hade Väggaskolan och Furulundskolan bal och imorgon så är det EC och John Bauers tur.
Hade en baltjej i helgen som fick naglarna fixade och idag så har jag haft och får besök av några andra tjejer från EC som ska göras fina inför balen imorgon. Och nu denna helgen ska ytterligare en tjej fixas som ska på bal i Hässleholm.
Kommer ihåg när jag -05 tog studenten och gick på balen, jättefina och roliga minnen. Hoppas att dessa tjejer får minst lika roligt!
Nu blir det promenad och lunch innan nästa kund kommer. Hoppas ni alla får en fin måndag!






Månadserbjudande för Juni




FRANSFÖRLÄNGNING!
Även om dagens väder inte var särskilt somrigt så är det ändå sommaren vi går emot, därför tycker jag ett absolut MÅSTE är att se till att prova FRANSFÖRLÄNGNING!!! Detta är en av mina personliga favoriter, älskar fransförlängning! Detta är en behandling jag själv kommer att prioritera att gå på i sommar! Hade jag kunnat göra det på mig själv så hade jag absolut gjort det! Kunder som har provat fransförlängning har sagt att de känner sig snygga från att de vaknar till de går och lägger sig på kvällen, det är rätt bra omdöme tycker jag! Och jag håller bara med man blir så jäkla snygg i fransförlängning, det är bara så, hur knasigt det än må låta. 

Fördelar 
* Du sparar tid eftersom du inte behöver lägga på mascara eller ta bort eftersom du nu inte behöver använda någon mascara
* Du slipper böja upp fransarna
* RESTULTATET ÄR LÄNGRE, FYLLIGARE OCH VACKERT BÖJDA FRANSAR!!!
* Ser naturligt ut och framhäver och lägger fokus på dina egna ögon

NU 600:- (ord. 800:- för helt nytt set)

Detta får Du bara inte missa!!! Ska du prova någon gång så är det NU! Skynda och boka in dig!
Gäller bara denna månaden!



20% rabatt på VAXNING!
Har även rabatt på vaxning denna månaden.


RSS 2.0