Månadserbjudande Mars månad




SUPERERBJUDANDE!!!!
Ansiktsbehandling Lyx och 30min Rygg- och nackmassage för ENDAST 770:- (ord.pris 1045:-)

I ansiktsbehandling lyx ingår:
Rengöring, peeling, AHA-pensling, portömning, färgning av fransar och bryn samt plockning, massage av ansikte, dekolltage och hårbotten, ansiktsmask och avslutande kräm. (ord.695:-)

I rygg och nackmassagen får musklerna i ryggen, nacke och axlar en behövlig, skön djupgående massage för att lossa på spänningar.





Tänk på att ordinare pris på Ansiktsbehandling lyx kostar 695:- Vilket betyder att du endast lägger till 75:- extra för att få 30min rygg- och nackmassage, som har ord.pris 350:-
Unna dig 2h LYX & BOKA IN DIG REDAN IDAG!!



Nimue i pressen

















Boosta dig själv!




2012 är nog utmaningens år för mig, har än så länge hänt en hel del på dessa två månaderna med både bra och mindre bra grejer, det har hur som helst varit ganska mycket vilket har märkts på min hud.
När något är fel så är det min hud som ger de första signalerna, det är klart olika för alla, ex för min mamma så är det migrän. Vi får alla någon form av symtom när det inte står rätt med kroppen, tecken som vill signalera att nu är du i obalans, nu tar du inte hand om dig själv, etc....

Det är viktigt att lyssna inåt och göra saker för sin egen skull som får en att må bra. Ibland hamnar vi alla i svackor, grejen är att hitta det något positivt för att snabbt ta sig upp igen. 

För mig glädjs jag åt alla kunder som kommer hit till salongen som vill ta sig tid att unna sig själva egentid, något som inte bara gör gott på utsidan men även på insidan! För mig är det glädjefullt och inspirerande att möta människor som värdesätter sig själva och som gör saker för sig själva för att må bra. Det tycker jag är anmärkningsvärt! 
Något jag också tycker är viktigt för mig själv, men ibland är det mindre enkelt, men tack och lov så får jag mig en påminnelse varje gång jag träffar mina kunder :)
Alla som jobbar med människor vet innerst inne att för att man ska göra ett suveränt jobb så behöver man själv må bra och ge sig själv massor för att kunna ge till andra. Därför måste jag säga att jag har ett fantastiskt och underbart jobb, som jag är djupt tacksam över!

Så budskapet jag vill få fram idag är att "Boosta dig själv" med saker som gör dig gott! Det kan vara en bukett med tulpaner, en behandling på unna dig ;) träning, vad som helst som ger dig glädje, energi och kraft!

Själv så har jag "boostat mig" med Nimues fantastiskt, lyxiga booster Stemplex serum som gjort under på min hud, en massa rolig träning och senare i veckan så ska jag iväg och unna mig en härlig, ljuvlig massage!  

Detta är min utmaning till er att göra något kul denna veckan, bara för din egen skull som du skulle må riktigt bra av! Ha en härlig måndag! :)



NYHET Glominerals




Jaha då var det bestämmt, kommer att ta in mitt favorit mineralmakeup märke till salongen, nämligen Glominerals!!! :)
Säkerligen har ni ej hört talas om denna mineralmakeup, det hade inte jag heller förrän jag introduceras för det under skoltiden när jag läste till Hudterapeut.   
Så har beställt från dem idag så leveransen kommer troligen i början på nästa vecka så alla ni som kommer på ansiktsbehandling nästa vecka och framöver kommer alla få lagd deras foundation efter själva ansiktsbehandlingen, vilket är inget problem eftersom detta är en vårande makeup.

Kommer ta in detta märke i liten skala, men målet är att ta in hela sortimentet såsmåningom :)

Lite information om Glominerals
Glominerals avancerade formula kombinerar ingredienser med farmaceutisk renhetsgrad, naturliga mineraler och stärkande antioxidanter. Resultatet är en kliniskt ren make-up som täcker, vårdar och behandlar din hud. Glominerals kan användas även av dem med extremt känslig hud och problemhud, även för att täcka acne och öppna sår, utan att skapa irritation. Produkterna är anti-inflammatoriska och skyddar mot UVA och UVB-strålning. Glominerals är fritt från parabener. Glominerals är känt för att vara marknadens mest innovativa mineralmakeupmärke och har bland annat lanserat flytande eyeliners och flytande foundations - allt baserat på naturliga mineraler med en färgpalett bestående av moderna färgtoner. Glominerals säkrar totalt skydd mot yttre påfrestningar, är rik på antioxidanter, antiinflammatoriska egenskaper, C-, A-, E-vitaminer och mineraler – mineraler som är fulla av kraftiga och rika färgpigment. Förpackningarna är miljömedvetna.



Annons i commersen idag




Månadserbjudande Februari månad

Ursäkta har varit dålig på att uppdatera, här kommer iallafall månadserbjudandet :)


Ansiktsbehandling LYX 90min
Rengöring, peeling, AHA-pensling, portömning, färgning av fransar och bryn samt plockning, massage av ansikte, dekolltage och hårbotten, ansiktsmask och avslutande kräm.   595:- (ord.695:-)







Nimue
För er som ej varit på behandling hos mig så använder jag mig av Nimue, ett resultatinriktat AHA märke som har sitt ursprung från Sydafrika.
Redan efter en Nimue ansiktsbehandling märker du skillnad att hyn blir mer klar och fått mer lyster. 
Välkommen och boka in dig och prova Nimues ansiktsbehandlingar!
Varför inte prova nu när jag har erbjudande på Ansiktsbehandling LYX!






Före och efter bild, på person som använder produkterna och går på regelbunden nimue behandling!




RSS 2.0