Nimue konsultationsdag 4platser kvar...


Den 28 oktober får vi besök av Nimue-experten Petra Skog. För 495:-
får du en 45 minuters ansiktsbehandling med hudscanning. Du får även välja ut valfria produkter för den summan. Handlar du mer ger vi dig 20% rabatt på hela Nimue-sortimentet.

Nu finns ENDAST 4 platser kvar, tiderna som gäller är:
09.30    10.30    11.30    12.30

Skynda och ring och boka in dig! Gå inte miste om detta supererbjuandet!

Sista anmälningsdagen är den 13 oktober, blir det inte tillräckligt många så blir tyvärr dagen inte av, så berätta för ALLA du känner och tipsa dem! 






En påminnelse - att prioritera sig själv



"You're so right. You're supposed to be the leading lady of your own life, for god's sake! Arthur, I've been going to a therapist for three years, and she's never explained anything to me that well. That was brilliant. Brutal, but brilliant"

 


Texten kommer från den romantiska komedin The Holiday där Kate Winslets karaktär Iris Simkins inser att hon borde spela huvudrollsinnehavaren i sitt eget liv. Scenen i filmen är helt fantastisk och den får en verkligen att fundera.

Några bra och tänkvärda frågor att ställa sig:
Hur har jag det i mitt liv? Spelar jag huvudrollen eller har jag överlåtit den rollen till någon annan? Om ja, vad gör den personen viktigare? Är det ett medvetet beslut eller har det bara blivit så? Känner jag mig nöjd med min situation? 

Min passion och drivkraft som privatperson och företagare är att hjälpa och pyssla om andra.
På senare år har jag lärt mig hur viktigt det är för mig att ta hand om mig själv och prioritera mig själv först!
Förr gjorde jag misstaget att tro att andra var skyldiga att göra gulliga saker och göra mig glad eftersom jag gjorde det för dem. Jag ville så gärna få samma omtanke och vänlighet tillbaka som jag gav andra...

Vad jag inte insåg då men gör idag är att jag hade kunnat gett den omtanken och vänligheten till mig själv
. Ingen annan människa är skyldig att ge en något! Vi bär alla ett eget ansvar för vårat liv och vår egen lycka! 
Så nu ger jag jättemycket till mig själv :) Det kan vara allt från god mat, tid till att yoga och meditera, umgås med människor jag älskar, gå på behandlingar, gå på föreläsningar, träffa inspirerande människor med mera <3

Kom därför ihåg att ingen är viktigare än Du! Du är faktiskt den viktigaste personen i ditt liv! Priotera därför alltid dig själv först, för mår Du toppen så kommer alla i din närhet också att må toppen! En kedjereaktion av glädje bildas, vilket verkligen gynnar Alla!

Så unna dig själv massor och välj istället att ge kärlek villkorslöst <3





















Yoga - ett smart verktyg att ha med sig i livet

Yoga har blivit en mer och mer populär träningsform och finns som pass på de flesta gym idag. Men yoga är så myckt mer, denna lära som funnits i flera tusentals år är ett utmärkt verktyg att ha med sig genom livet. Livet ter sig inte som rak linje utan det har sina toppar och dalar. Det är lätt att hamna i obalans, känna stress o dra på sig sjukdomar, yogan är ett bra verktyg att känna efter hur kroppen mår och få insikt över sina tankar. Forskare säger att vi tänker runt 60 000 tankar om dagen, av de 60 000 tankarna finns det säkerligen tankar som är mindre bra och som hindrar oss från att nå vår högsta potential. Genom yogan får du ett mer harmoniskt och balanserat liv, där du lever här och nu, lär dig att acceptera samt få kraft att förändra din situation, och att acceptera dig själv och andra. Yoga är till för alla oavsett smidighet, kroppsform och kön.

Kommer så småningom hålla mindre kvällskurser i yoga på salongen. Håll utkik!



Ett stort Tack till Marc Iversen som hjälpt mig att ta bilderna!







Konsten att vara Tacksam!

Tänker du igenom varje dag allt du är tacksam över?
Att leva i tacksamhet är en påminnelse över alla saker man kan vara lycklig och glad över. Till och med motgångar ska man vara tacksam över eftersom utan dem så skulle Du inte vara den starka människa Du är idag.

Ett av mina favorit citat är ”Det är inte hur man har det, utan hur man tar det” och jag tycker det stämmer så väl. För antingen kan du välja att se saker på ett negativt sätt eller så väljer du att se det på ett positivt sätt. Livet ter sig inte som ett rakt streck utan det kan vara toppar och dalar. Det viktiga är att hitta sätt att undvika att dalarna blir alldeles för djupa.

Ibland sätter vi krokben för oss själva genom att tänka tankar som inte är bra för oss. Vi kan styra våra tankar, allt som behövs är träning, oftast är det vi själva som hindras oss från att nå målet. Känn tacksamhet och livet kommer att te sig mycket enklare. För varför ska vi tro på lögnen att livet är svårt, slå sönder det fyrkantiga tänkandet så kommer det öppnas en värld full av möjligheter! Tack så mycket!







Skönhet, att vårda utsidan och insidan

Som ung tjej så fick jag problem med huden redan i fjärde klass. Det var en pina att ha dålig hy medan ens klasskamrater inte alls hade några problem. Jag fick utskrivet olika krämer och tabletter som skulle hjälpa. Tabletterna fungerade sådär, men krämerna var ingen höjdare, de fjällade, sved och istället för fin fräsch hud så blev huden jättetorr och fjällig. Jag började söka andra alternativ, samt hitta någon som kunde förstå hur jag kände mig rent känslomässigt.

Det var då jag för första gången kom i kontakt med en hudterapeut som jag sen började gå regelbundet hos. Hon förstod mitt dilemma och visade empati. Det var här mitt intresse för hudvård och makeup uppstod och att jag visste att det var det här jag ville göra när jag blev äldre, att hjälpa andra som kände och mådde som jag gjorde.


Min värsta period var nog helt klart högstadiet, då hade jag som mest problem med acnen, resultatet blev att jag undvek folk mer o mer o ville inte gärna visa mig, jag skämdes o kände mig ful. Personen som tittade tillbaka mot mig i spegeln representerade inte alls den spralliga, glada och sociala tjej jag kände att jag var inombords.

I slutet av högstadiet och början av gymnasiet så kom jag i kontakt med ett salongsmärke som hade AHA (alpha hydroxi acids) i sina produkter. Äntligen hade jag funnit ett märke som faktiskt gav resultat på min hy. Och då ska man ha i åtanke att jag under flera år provat allt från apotekets produkter, till receptskrivna krämer och tabletter, till dyra kända märken. Därför var det ett noga övervägande som jag valde att ta in hudvårdsmärket Nimue på salongen, ett resultatinriktat märke vars aktiva huvudingreidenser är just AHA.

Nu idag så har jag inte alls de problemen med acne, visst kan jag också få en plita då o då men absolut inte i den utsträckningen som jag hade förr och får jag en plita nu så mår jag inte alls dåligt över det som jag gjorde då. Problemet är att många som aldrig haft problem med sin hy är att de inte förstår hur mycket det kan påverka en person eller hur pass dåligt man kan må över det, att man skäms, att man känner sig ful och att man inte vill visa sig. För mig var resultatet ett sämre självförtroende och självkänsla samt att jag blev osocial.

Det har varit en resa i sig, att acceptera och känna mig nöjd med mig själv, allt det försvann inte bara för att acnen försvann, därför handlar skönhet inte bara om att vårda utsidan, utan det handlar lika mycket om hur man vårdar insidan!
Därför har jag kommit till att komplettera med yoga i mitt liv. Snart kommer yogaklasser även att finnas på salongen eftersom jag håller på att utbilda mig till yogainstruktör.
För mig har yogan ökat förståelsen för sig själv, gör att jag kan hantera saker på ett annat sätt än vad jag gjort förr, och det har hjälpt mig att acceptera o älska sig själv.

Trots dåliga erfarenheter så känner jag stor tacksamhet, dels tror jag att det gör mig till en bättre terapeut och människa eftersom jag utvecklat förståelsen och empatin för hur andra kan må vare sig det gäller problem med sin hud eller något annat.











 


Välkommen att boka en privat Nimue konsultation!

Nimue uppnår resultat som tidigare inte var möjliga inom hudvården.

Nimue lär huden arbeta själv och återskapa optimal balans.

Nimue innehåller inga artificiella doftämnen eller mineraloljor.

Nimue har ett prisvärt, miljövänligt refillsystem.

Nimue erbjuder försäljningsprodukter och effektiva salongsbehandlingar.



Den 28 oktober får vi besök av Nimue-experten Petra Skog. För 495:-
får du en 45 minuters ansiktsbehandling med hudanalys. Du får även välja ut valfria produkter för den summan. Handlar du mer ger vi dig 20% rabatt på hela Nimue-sortimentet.

Gå inte miste om detta supererbjuandet, sista anmälningsdagen är den 13 oktober, blir det inte tillräckligt många så blir tyvärr dagen inte av, så berätta för ALLA du känner och tipsa dem! 










 


5 anledningar till varför du bör unna dig en behandling



I en stressad vardag är det lätt att man glömmer bort att ta hand om sig själv, här kommer 5 anledningar till varför just Du bör unna dig en behandling!


1. Det är skönt och avkopplande, behöver jag säga mer ;)

2. Du blir ompysslad, vilket är helt underbart!!!

3. Hur bra man mår både under och efter en behandling, den känslan kan ju sitta i flera dagar efteråt!!!

4. Känslan av förnöjsamhet över att man unnar och tar ansvar över sitt eget välbefinnande

5. Lånar en kunds kommentar: "Man känner sig som en ny människa"




Pay it Forward

- nominera någon du tycker är värd en dag på unna dig

I somras var jag med om en väldigt speciell grej, jag blev glatt överraskad av två väldigt, väldigt fina människor som jag hyser stor respekt för! Överraskningen i sig spelar inte så stor roll i detta sammanhanget men glädjen, lyckan och den enorma tacksamheten jag fick över överraskningen var enorm! Jag fylldes av viljan och inspirationen att få sprida glädjen vidare och kom på ideén att söka en person som gör mycket för andra människor men som inte nödvändigtvis unnar sig själv något och ge den personen en dag på Unna dig. Jag tog kontakt med olika tidningar för att få hjälp med att hitta en person som verkligen är värd att lyftas fram och hyllas. En tidning nappade och kom och intervjuade mig, tyvärr när sammanställningen var klar så tyckte tidningschefen att historien var ointressant om jag inte avslöjade vad för slags överraskning jag varit med om, vilket jag inte kunde eller ville avslöja så artiklen kom aldrig i tryck.

Det kändes trist att inte kunna fullfölja att sprida glädjen vidare men nu har jag valt att göra det på egen hand.


Så hjälp mig att glädja en annan människa och skriv ett brev och berätta varför just den Du känner är värd att lyftas fram och få bli ompysslad. Du måste vara medveten och tillåta att brevet läggs upp på bloggen för att få vara med och delta. Glöm inte att skriva dina kontaktuppgifter och på den du nominerar! Sista dagen att nominera är den 28 oktober och skickas till:
Unna dig skönhet & kroppsvård, Ågatan 6, 374 36 Karlshamn

 Avslöjandet om vem som jag valt att lyfta fram avslöjas den 1 November som också är dagen salongen firar 1 år!

Vill passa på och tacka de två underbara personerna igen, Ni vet vilka ni är, och tillägna dem detta för att förutom den fantastiska överraskning så gav de mig även inspirationen att göra något gott för någon annan. TACK SÅ MYCKET!




 


Makeup

Som makeup artist hjälper jag dig att lägga en snygg makeup som passar just dig!

Festmakeup 550:-
Få en snygg makeup lagd till festen eller balen

Brudmakeup 1100:-
Här ingår två besökstillfällen. Vid första besöket rådgivning samt provmakeup där vi tillsammans kommer överrens om hur du vill se ut på din speciella dag. Andra besöket läggs den färdiga brudmakeupen.








 


Kontakt








Bilder på salongen















Månadserbjudande September och Oktober

FRANSFÖRLÄNGNING 

Framhäv & gör dina ögon ännu vackrare med FRANSFÖRLÄNGNING!

Fördelar
• Du sparar tid eftersom du inte behöver lägga på mascara eller ta bort eftersom du nu inte behöver använda någon mascara
• Du slipper böja upp fransarna
• RESTULTATET ÄR LÄNGRE, FYLLIGARE OCH VACKERT BÖJDA FRANSAR!!!
• Ser naturligt ut och framhäver och lägger fokus på dina egna ögon

För att få upp hastigheten på att sätta dit fransar så har jag beslutat att ta 500:- för ett nytt sett fransar och påfyllning 350:-
SÅ VAD VÄNTAR DU PÅ??


OBS. när jag fått upp hastigheten så sker en höjning i priset o kosta: nytt sett 800:- o 400:- 1h påfyllning och 500:- för 1,5h påfyllning.







 


Behandlingsmeny

Ansiktsbehandlingar

Ljuv & skön - 45 min 550:-
Rekommenderas till dig som bara vill ha ut det sköna av en ansiktsbehandling. I behandlingen ingår rengöring, enzym-peeling, ansikts- och dekolltagemassage, ansiktsmask samt avslutande kräm.

Djuprengöring - 45 min 550:-
Rekommenderas till alla hudtyper i behov av en djuprengöring.
Djuprengörande ansiktsbehandling som innehåller rengöring, enzym-peeling, portömning, ansiktsmask samt avslutande kräm.

Ansiktsbehandling "lyx" - 90 min 795:-
Rekommenderas till dig som vill unna dig den ultimata ansiktsbehandlingen. I denna behandlingen ingår rengöring, enzym-peeling, ånga, portömning, färgning av fransar och bryn, plockning av bryn, vävnadsdränage, avslappnande ansikts- och dekolltagemassage och ansiktsmask samt avslutande kräm.


Tillägg i ansiktsbehandlingen

AHA pensling Bioactive 100:- Resulterar i ökad lyster, klarhet, tar bort djupt sittande orenheter, gör huden mjuk och len!
Färgning av fransar & bryn i "ljuv & skön" eller "djuprengöring" 150:-

Rygg och nackmassage 30min 250:-




Fransar & bryn
Unna dig vackra fransar och bryn. För ett bra resultat vid färgning så bör fransar och bryn färgas om efter 6-8 veckor.

Färgning av fransar & bryn inkl. plock 340:-
Färgning av fransar & plock 245:-

Frans/brynfärg 195:-
Brynfärg inkl. plock 245:-
Brynplock 170:-


Fransförlängning - Nytt sett 895:-, påfyllning 600:-
Framhäv & gör dina ögon ännu vackrare med FRANSFÖRLÄNGNING!

Fördelar
• Du sparar tid eftersom du inte behöver lägga på mascara eller ta bort eftersom du nu inte behöver använda någon mascara
• Du slipper böja upp fransarna
• RESTULTATET ÄR LÄNGRE, FYLLIGARE OCH VACKERT BÖJDA FRANSAR!!!
• Ser naturligt ut och framhäver och lägger fokus på dina egna ögon

Makeup

Festmakeup 495:-

Brudmakeup 990:-
Här ingår två besökstillfällen. 1:a besöket rådgivning samt provmakeup där vi tillsammans kommer överrens hur du vill se ut på din speciella dag. 2:a besöket läggs den färdiga brud makeupen.



Vaxning
Hela ben inkl. bikinilinje 550:-
Hela ben 450:-
Halva ben inkl. bikinilinje 450:-
Halva ben 350:-
Bikinilinje 250:-
Armhåla 250:-
Överläpp & haka 200:-
Överläpp/haka 150:-
Armar 300:-
Rygg/bringa 400:-


Hand & fot
Fina händer och sköna fötter. Känn och se skillanden efteråt!

Manikyren SHELLAC - 60min 350:-
Få vackert lackade naglar med Shellac! Det fantastiska lacket med lång hållbarhet, ingen torktid, inga repor, högglansig yta, görs på naturlig nagel. Är en kundfavorit!!!

Pedikyr - 60min 495:- pensionär 395:-
En skön behandling för fötterna, perfekt för både män och kvinnor. Behandlingen inleds med fotbad, klippning, o filning av naglar, borttagning av förhårdnader och liktorn och avslutas med en avkopplande fotmassage. Lackning av naglar ingår för dem som vill ha.


Massage/ Kroppsbehandling
Svensk klassisk massage är en djupgående och behandlande massage som går ner på djupet. I massagen ingår även triggerpunktsbehandling samt rekommendation av självstretch som du kan använda dig utav hemma.

Sv. klassisk massage 30min 395:-
Sv. klassisk massage 60min 600:-
Sv. klassisk massage 90min 790:-

Relaxmassage - 50min 575:-
För dig som vill ha en mjuk och avslappnande helkroppsmassage.

Hot stone massage-  60min 650:-
En oerhör skön och avslappnande massage som går ner på djupet med hjälp av värmen från stenarna.

Kroppsskrubb - 30min 350:- Avlägsnar döda hudceller, gör huden mjuk och ger en vacker lyster. Rekommenderas att göras innan sommaren eller före en solsemester för en finare och hållbar färg.

Tillägg av kroppsskrubb vid massage 250:-










Bra att veta

Om du har medicinska besvär eller är gravid, var god och uppge detta vid bokning av kroppsvård och fotvård så du kan få en behandling av kroppsvård och fotvård så du kan få en behandling som passar just dig.

Vid förhinder var god lämna återbud senast 24 timmar före bokad tid. ej avbeställd tid debiteras.

På salong unna dig möts man av Lillebror, en liten kaxig men snäll Chihuahua.












Om unna dig

Som Auktoriserad Hudterapeut, Spa terapeut, Makeup artist, Certifierad Massör och Massageterapeut kan jag erbjuda dig en skön och avkopplande behandlig i en lugn och avkopplande miljö.

Min vision är att erbjuda produkter och behandlingar av högsta kvalitet. Här erbjuds ett stort utbud av behandlingar samlade på ett och samma ställe.

I en stressad vardag är det lätt att man inte tar hand om sig själv, jag finns här för att påminna dig om att ta dig tid att koppla av och unna dig själv och din kropp en skön stund.
Varför inte unna dig själv eller någon du tycker om en härlig behandling.

Välkommen hit och unna dig en behandling eller två, din kropp kommer att tacka dig!

/Jenny Kang


RSS 2.0