En mycket lyckad Nimue dag!

Vilken dag, vilken dag! :) Nimue dagen blev oerhört lyckad och mycket uppskattad av kunderna som hade bokat in sig. Känns roligt att så många är intresserade av Nimue och jag vet att ni garanterat kommer bli nöjda med era produkter!!! När ni använt Nimue ett tag så kommer ni förstå att ni verkligen gjort ett bra val!!! :) 

Ett stort TACK till Er som kom och ett lika stort TACK till Petra!!!



Imorse fanns nio Nimue påsar i skyltfönstret, nu finns inga :) 



Helen har bestämt sig för att satsa på Nimue, ett mycket bra val!


Petra in action med Nimues hudscannern


Dagen före...

Är redo och taggad inför morgondagens Nimue dag :) Blev lite stressigt i eftermiddags när leveransen med produkter inte hade kommit, men som väl var så fanns paketen på posten.
Har varit och göra idag så fick bli att jag fick ta ett röj med dammsugaren och moppen efter stängningen. Produkterna har även de kommit upp på hyllan :)

Kommer att uppdatera bloggen imorgon. Ser fram emot att träffa 9 glada kunder som ska få ansiktsbehandling, hudscanning och gå hem med varsin Nimue påse med produkt :)
Förresten så erhåller alla 20% rabatt på Nimues produkter imorgon, passa på och prova detta professionella och resultatinriktade märke.






Fredag och fina fransar

Att tänka på efter du gjort en fransförlängning:
* att inte tvätta ögonen eller bada/basta 48h efter behandlingen. Sedan kan man tvätta ögonen och både basta och bada.
* att inte använda något medel nära fransarna som innehåller olja. Välj vattenbaserad sminkborttagning och var försiktig med ögonkräm. Mascara behövs normalt inte men en specialmascara för fransförlängning kan användas.
* att undvika att gnugga ögonen eller sova med ansiktet i kudden.
* att inte dra i fransarna eller själv försöka ta bort dem.
* kamma först igenom fransarna ovanifrån med special kam/borsten, kamma från mitten och utåt för att separera fransarna, därefter borstar du underifrån upp fransarna.

Om något är oklart kontakta salongen.

Gör du fransförlängning innan oktober månad är slut betalar du endast 500:- för ett nytt set, från och med november kommer det kosta 800:-





Tips till er torrisar ;)

Tiden går snabbt, vi börjar redan närma oss november månad, men jag måste säga att denna hösten har varit helt magisk med flera soliga och fina dagar. Med hösten kommer även kylan, vilket har en negativ påverkan på huden eftersom den blir torrare.


När det gäller huden i ansiktet så är det bra att införskaffa sig en bra peeling som man använder ett par ggr i veckan, själv så gillar jag Nimues peeling Exfoliating enzyme, som är en enzympeeling, dvs den har inga korn i sig, istället är det papaya och ananas enzymer som skonsamt löser upp de döda hudcellerna.
Denna passar alla hudtyper. För er som tycker att ni inte har tid så är ett tips att massera in peelingen i ansiktet medan man står i duschen o låta den ligga på tills du är klar. Peelingens funktion är att hjälpa till och avlägsna döda hudceller, göra huden mjuk, ge lyster och förbättra upptaget av aktiva ingredienser i efterföljande produkter. 

I och med den sistnämnda funktionen så är det smart att lägga en mask efter peeling, då huden är mer mottaglig att ta till sig de aktiva ingredienserna. Min rekommendation är att denna årstiden att lägga en fuktighetsmask. 
I nimue så har vi den superhärliga Superhydrating mask som gör underverk på torr hud!!! Denna passar även personer som är äldre i och med att huden blir torrare med åldern eftersom produktionen av oljorna i huden minskar.

För dig som blir riktigt torr under denna perioden så kan du istället för att köpa en fetare kräm komplettera med en booster. I nimue så har vi Super hydrating serum, som passar alla hudtyper och hudtillstånd. Denna ger mängder med fukt och har anti-age egenskaper som ger en mjukare och rikare hud.

Mitt sista tips är krämen Element Barrier, denna kräm skyddar huden mot extrema väder- och vindförhållanden. Den stärker skyddsbarriären i huden, ger fukt, skyddar mot hudirritationer och innehåller spf20.
Är även en bra solskydds produkt samt bra för personer som sitter mycket framför datorn eftersom den skyddor huden mot strålningen samt skyddar mot nedbrytningen av cellernas DNA. Denna kräm används ensam eller ovanpå den vanliga dagkrämen. Kan även användas till att smörja in nariga händer.




Så det var allt från mig idag, så kom ihåg att smörja in dig! Ha en fortsatt fin dag :)


Fredag


Hej allihopa!
Vill bara meddela att nu är alla platser till Nimue dagen tagna. För er som var intresserade men inte kunde det datumet finns det en stor chans att möjligheten kommer någon gång i vår.
Skrev i september ett inlägg om tacksamhet, hur som helst så är jag väldigt tacksam över mina underbara kunder! Idag så fick jag jättevackra blommar av en nöjd kund :) Är verkligen jättekul att få uppskattning för det man gör!!!




Hoppas ni alla får en underbar helg och passa på o njut av det underbara vädret!
Lillebror han hälsar också ;)






En ledig plats kvar...

Nu finns endast 1 plats kvar till Nimues konsultationsdag.
Den lediga tiden är 12.45, så skynda och BOKA innan någon annan hinner före!!!
För 495:- får du 45min ansiktsbehandling, scanning av huden, samt ta ut produkter för själva summan!!!
Hur bra är inte det erbjudandet på en skala?! Antingen kan du se på att du får behandlingen gratis eller att du får produkterna gratis.

Ring och boka 0454-132 32


Tips om vad andra tycker om nimue


Här kommer en länk till Beatrice Renners blogg, där hon gör ett uttalande om Nimues produkter :)
Kunde inte sagt det bättre själv! Gå in och läs!

http://www.finest.se/userBlog/entry.php?uid=38114&beid=1854468



Nu är det förresten bara 3 platser kvar till Nimues konsultations dag den 28 oktober-
Lediga tider: 10.45,  11.45 och 12.45
För 495:- får du 45min ansiktsbehandling, scanning av huden, samt ta ut produkter för själva summan.




SHELLAC


NYHET! Nu kan ni även få snygga tånaglar med Shellac!
Ännu är utbudet på färger litet men det finns tre läckra färger att välja mellan. För er som inte känner till Shellac så är det superlacket med lång hållbarhet, ger inga repor, ingen torktid och ger högglansig yta!
Pris på Shellac på tånaglarna kommer inom kort, eller kontakta salongen för mer info.


 
Välj mellan Tropix, Hot Pop Pink och Wildfire



Bild på mina tår, visst är de glansiga och fina! :) Har använt mig av Wildfire!




Händerna fick också sig en omgång, fick bli fransk lackning idag som även är en favorit bland kunderna :)


 
Lillebror har myst idag medan jag fixat händer o fötter. Visst är han söt! :)

Kom och besök oss på salongen och bli riktigt ompysslad, det finns ju många behandlingar att välja mellan :)
Ha en trevlig kväll allihopa!


RSS 2.0