Öppetider innan jul

Nu gå det undan, inte många dagar alls innan julaftons morgon är här.
Här på salongen är det bråda tider och just nu kan det bli svårt att få någon tid innan jul.
Däremot finns möjlighet att köpa presentkort idag fram till 17.30, samt på lördag från kl: 10-18.00. Sista chansen och ge bort en härlig gåva till någon du tycker om! Att få presentkort på en behandling är en mycket uppskattad julklapp och något man kanske inte i första taget unnar sig själv.
 
Under mellandagarna har jag för nuvarande endast öppet torsdagen den 27 december, och där är helt fullbokat.
Så om det är stor efterfrågan att bli fin till nyår så kan möjligheten finnas att jag öppnar upp och har öppet ytterligare en dag. Är detta av intresse så kontakta mig på 0454-132 32 så får vi helt enkelt se.
Kan ju hända att du vill ha snygga naglar till nyår, eller att du är i desperat behov av massage eller något annat.
 
Hade lite fri tid i början av veckan så exprimenterade med shellac och fick till ett par festliga naglar, de ni ser nedanför. Ni som önskar naglar med dekor så konstar detta lite extra.
 
 
 
 
 
 
 

NYHET! Derma System 507 AHA

 
"Patienter med tex. acne och rosacea som tidigare prövat olika AHA-preparat utan framgång har tolererat Derma System 507 AHA mycket bra. Detta tillsammans med den goda kosmetiken gör att jag valt Derma System 507 AHA som skönhetskräm och som ett mycket värdefullt komplement till traditionella behandlingar" 
Dr Gina Topan, Dermatolog Hudmottagningen Drottninggatan 14 Helsingborg

"Jag har arbetat med Derma System 507 AHA till mina kunder och fått fantastiska resultat.  Derma System 507 AHA renoverar alla hudtyper inkl. de med acne och pigmentering. Huden får en fin genomblödning och blir ren och klar, rosig och fast samtidigt som fina linjer slätas ut. En riktig bra hudvårdsserie. Inte minst är den ekonomisk at använda för kunden."Britta Persson Auktoriserad hudterapeutmästare Mi-Mic hud- och fotklinik, Kristianstad Medlem i SHR

"Nöjda kunder som återkommer för att fortsätta med Derma System 507 AHA talar sitt tydliga språk. Har man väl börjat med den vill man inte vara utan den. Som dermatolog ser jag hur krämen hjälper många som tidigare haft svårt att hitta en daglig kräm pga olika hudproblem."DerDr Christina Engman, Dermatolog

 

Jag kom i kontakt med Derma System 2008 när jag gjorde min praktik på MiMic i Kristianstad hos Britta Persson och under min hudterapeut utbildning så hade jag Gina Topan som lärare i Dermatologi.

Som jag själv ser det är det en enkel men ack så effektiv hudvård och som är normal i priset, i denna hudvårdsserie använder man sig endast av 3 produkter: rengöringen Facial cleanser, samt dag och nattkräm Facial Day Cream och Facial Night Cream.

Något jag skulle vilja rekommendera att komplettera med i användandet av Derma System 507 AHA är att använda sig av Eye treatment eller Eye Serum. Element barrier är ytterligare en produkt som man kan komplettera, som ger extra skydd under dessa årstider så huden utsätts för extra påfrestning, samt investera i Exfoliating enzyme, Nimues enzympeeling, som effektivt men skonsamt tar bort döda hudceller utan att tunna ut huden eller ger någon uppkomst till ytliga kärl.

Resultat ses efter två veckors användande och maximal effekt brukar erhållas efter ca. åtta veckors behandling. Rengöringen kostar 350:- och krämerna kostar 380:-/st. Välkommen på ÖPPET HUS den 12 DEC kl 18-21 och erhåll broschyr och prover på Derma System 507 AHA.

VÄLKOMMEN!

 


Like eller gilla

Gå gärna in och gilla eller like på FB, finns under Unna dig skönhet & kroppsvård.
 
Just nu finns det lediga tider på fredag kl 14 eller 15 för behandling. Välkommen!
 
 
 

Behandlingarna det finns att välja mellan

Ansiktsbehandlingar

45min Ljuv och skön: För dig som bara vill ha ut det sköna i en ansiktsbehandling. Ingår: rengöring, enzympeeling, ansikts-, dekolltage- samt hårbottenmassage, ansiktsmask och avslutande kräm.                                                                                                                   495:-

45min Djuprengörande: För alla som är i behov av en djuprengörande behandling. Ingår: rengöring, enzympeeling, ånga, portömning, ansiktsmask samt avslutande kräm.                                       495:-

90min Ansiktsbehandling Lyx: För dig som vill unna dig den ultimata ansiktsbehandlingen! Ingår: rengöring, enzympeeling, ånga, portömning, AHA-pensling, färgning av fransar och bryn samt plock, vävnadsdränage, avslappnande ansikts- och dekolltagemassage samt hårbottenmassage, ansiktsmask samt avslutande kräm.

                                                                                                                                   695:-

Fransar & bryn

Färgning av fransar & bryn inkl. plock 320:-
Färgning av fransar & plock 225:-
Färgning av fransar & bryn i ansiktsbehandlingen 250:-
Frans/brynfärg 185:-
Brynfärg inkl. plock 225:-
Brynplock 150:-

NYHET! Fransförlängning - 2h nytt sett 800:-, påfyllning 500:-
Framhäv & gör dina ögon ännu vackrare med FRANSFÖRLÄNGNING!

Fördelar
• Du sparar tid eftersom du inte behöver lägga på mascara eller ta bort eftersom du nu inte behöver använda någon mascara
• Du slipper böja upp fransarna
• RESTULTATET ÄR LÄNGRE, FYLLIGARE OCH VACKERT BÖJDA FRANSAR!!!
• Ser naturligt ut och framhäver och lägger fokus på dina egna ögon

Makeup
Festmakeup 550:-
Brudmakeup 1100:-
Här ingår två besökstillfällen. 1:a besöket rådgivning samt provmakeup där vi tillsammans kommer överrens hur du vill se ut på din speciella dag. 2:a besöket läggs den färdiga brud makeupen.

Manikyren SHELLAC - 60min 300:-
Få vackert lackade naglar med Shellac! Det fantastiska lacket med lång hållbarhet, ingen torktid, inga repor, högglansig yta, görs på naturlig nagel. Är en kundfavorit!!!

Pedikyr - 60min 450:- pensionär 350:-
En skön behandling för fötterna, perfekt för både män och kvinnor. Behandlingen inleds med fotbad, klippning, o filning av naglar, borttagning av förhårdnader och liktorn och avslutas med en avkopplande fotmassage. Lackning av naglar ingår för dem som vill ha.

Bara vara -35min 350:-  Behandlingen inleds med att fötterna får varsin oljeinpackning, under tiden som fötterna blir sköna och mjuka njuter du av en skön och avkopplande hårbottenmassage. Därefter avslutas behandlingen med en lång härlig fotmassage och insmörjning av fötterna.

 

 

 

 

Vaxning
Hela ben inkl. bikinilinje 550:-
Hela ben 450:-
Halva ben inkl. bikinilinje 450:-
Halva ben 350:-
Bikinilinje 250:-
Armhåla 250:-
Överläpp & haka 200:-
Överläpp/haka 150:-
Armar 300:-
Rygg/bringa 400:-

Kroppsbehandlingar

Kroppsskrubb - 30min 350:-
Avlägsnar döda hudceller, gör huden mjuk och ger en vacker lyster. Rekommenderas att göras innan sommaren eller före en solsemester för en finare och hållbar färg.

Nimue kroppsbehandling "föryngrande" - 60min 495:-
En föryngrande behandling som ger spänst och återställer hudens fasthet. Utvecklad för att uppliva kroppen och behaga sinnena. I behandlingen ingår Body Intensive Mask som effektivt repererar huden vilken får en sammetslen och smidig känsla.

Nimue kroppsbehandling "exfolierande" - 60min 495:-
En peelande , mjukgörande och uppfräschande kroppsbehandling som återskapar hudens fuktbalans. I behandlingen ingår Blue body Peel som innehåller Alpha Hydroxy syror och en fuktgivande massage.

Nimue kroppsbehandling "reparerande" - 60min 495:-
En kroppsbehandling som ger total avslappning och har dränerande egenskaper. I behandlingen ingår Intensive Repair Gel som har terapeutiska egenskaper samt dämpar smärta och lindrar muskelspänningar.

Nimue kroppsbehandling "avgiftande" - 60min 495:-
En avgiftande cellulitbehandling. I behandlingen ingår Body Contouring Gel som stimulerar blodcirkulationen, förbättrar hudstrukturen samt ökar förbränningen.


Massage
Svensk klassisk massage är en djupgående och behandlande massage som går ner på djupet. I massagen ingår även triggerpunktsbehandling samt rekommendation av självstretch som du kan använda dig utav hemma.

Sv. klassisk massage 30min 350:-
Sv. klassisk massage 60min 550:-
Sv. klassisk massage 90min 790:-

Relaxmassage - 50min 525:-
För dig som vill ha en mjuk och avslappnande helkroppsmassage.

Hot stone massage- 60min 600:-
En oerhört skön och avslappnande massage som går ner på djupet med hjälp av värmen från stenarna.


ÖPPET HUS DEN 12 DEC


RSS 2.0