Makeuper med Glominerals

 
LITE OM GLOMINERALS glōminerals är mineral makeupen som både lugnar samt behandlar huden, samtidigt som du får en fräsch, naturlig makeup som håller hela dagen. Makeup serien består endast av 100 % rena och vårdande naturliga mineraler som är speciellt anpassade för alla hudtyper I glōminerals sortiment finns det foundations som passar alla hudtyper och smaker, välj mellan fast, flytande och lös... form. Alla lika vårdande och stärkande för huden! Hudvårdande mineral makeup för skönhet med ett större syfte. Avancerade blandningar kombinerade med de mest renaste av ingredienser, naturliga mineralpigment och
 
antioxidanter som vit A, C & E samt grönt te och zink. Resultatet är 100 % rena och naturliga mineraler som täcker, vårdar och skyddar alla typer av hudtyper. glōminerals ger fulländad täckning, ett brett spektrum av UV-skydd och hjälper till i kampen mot fria radikaler. Denna kliniskt rena mineralserie är rekommenderad av dermatologer och andra hudspecialister världen över. "Perfect skin isn´t a matter of luck, it´s a matter of science. glōminerals makes science beautiful."
 
 
Och självfallet så använder jag själv mig utav Glominerals! Älskar detta underbara makeupmärke!
 
 
 
 

Först ut

Idag har Ida besökt salongen och hon var först ut med att ta del utav månadserbjudandet: ansiktsbehandling lyx samt 40min makeup lektion. Ida ville få tips om hur man får till en sotad look, och tips fick hon. Så här blev resultatet!
Och självfallet så använde jag mig utav Glominerals när jag la makeupen.

Välkommen och boka in dig du med på månadserbjudandet!

Månadserbjudande "Vårfräsch" April/Maj

 
Bli VÅRFRÄSCHUnna dig!!!!
För endast 695:- får du nu både Ansiktsbehandling lyx 90min samt 40min Makeup-lektion, gäller från den 16april-16maj. För att erhålla erbjudandet uppger du "Vårfräsch" vid bokningen!
Boka in dig redan idag!
 
I ansiktsbehandling lyx ingår rengöring, enzym-peeling, ånga, portömning, färgning av fransar och bryn, plockning av bryn, vävnadsdränage, avslappnande ansikts- och dekolltagemassage , hårbottenmassage, ansiktsmask samt avslutande kräm.
 
I makeup-lektionen ingår: kunskap hur du lägger en bra bas och hur du får makeupen att hålla, hur du skuggar för att framhäva vissa ansiktsdrag och vilka ögonskuggningar som passar dina ögon, samt tips om färger som du passar i valet av ögonskuggor, rouge etc, hur du får till vackra och snygga bryn och mycket mycket mer! Självfallet får du en makeup lagd utifrån dina egna önskemål.
 
 
 
Självklart använder jag mig utav Glominerals, som jag nyligen tagit in till försäljning på salongen. Här står lite om märket:

glōminerals är mineral makeupen som både lugnar samt behandlar huden, samtidigt som du får en fräsch, naturlig makeup som håller hela dagen. Makeup serien består endast av 100 % rena och vårdande naturliga mineraler som är speciellt anpassade för alla hudtyper

I glōminerals sortiment finns det foundations som passar alla hudtyper och smaker, välj mellan fast, flytande och lös form. Alla lika vårdande och stärkande för huden!

Hudvårdande mineral makeup för skönhet med ett större syfte. Avancerade blandningar kombinerade med de mest renaste av ingredienser, naturliga mineralpigment och antioxidanter som vit A, C & E samt grönt te och zink.

Resultatet är 100 % rena och naturliga mineraler som täcker, vårdar och skyddar alla typer av hudtyper. glōminerals ger fulländad täckning, ett brett spektrum av UV-skydd och hjälper till i kampen mot fria radikaler. Denna kliniskt rena mineralserie är rekommenderad av dermatologer och andra hudspecialister världen över.

"Perfect skin isn´t a matter of luck, it´s a matter of science. glōminerals makes science beautiful."


RSS 2.0