Fix, fix på salongen

Fullt ös denna eftermiddagen på salongen och imorgon är det också mycket. Tack och lov så är det bara roligt! Ska städa lite till och fixa inför morgondagen sen är det faktiskt dags för mig och Lillebror o gå hem. Hoppas ni får en trevlig kväll allihopa!




Jag lever mina drömmars liv





Idag så drog jag detta affiramtionskortet.
Jag är tacksam för allt som är positivt i mitt liv, och alla erfarenheter jag gjort och lärt av.
Jag är tacksam för att jag har alla resurser jag behöve för att leva det bästa liv som jag kan tänka mig.
Jag har insikten att det är jag som styr mitt liv och min egen attityd till det som händer mig.
Jag är tacksam för att jag lever mina drömmars liv. Tack.





Sista minuten behandlingar, ring och boka in dig!

Idag, imorgon och på torsdag har jag erbjudande på ansiktsbehandling lyx, shellac och 5-kort i Sv.klassisk massage. Skynda och boka in dig innan någon annan bokar din plats!!!!


Sista chansen att utnyttja Majs månadserbjudande dvs Shellac manikyr för endast 200:- (ord. 300:-)

Gå på ansiktsbehandling lyx idag, imorgon eller på torsdag och betala ENDAST 540:- istället för 695:- som är ordinare pris. 

Har även sista minuten priser på 5-kort i Sv.klassisk massage 60min för ENDAST 1500:- som har ett värde på 2750:- finns endast 5st så det är först till kvarn!!! 


Medicinsk fotvårdare sökes!

Hejsvej, då var man på plats i salongen. Som ni vet så har jag fått sällskap på salongen av Angelica Pettersson som hyr in sig här på salongen, vilket är väldigt roligt!
Nu önskar jag mig en medicinsk fotvårdare här på salongen också så vi blir ett team med härliga terapeuter!
Känner ni någon eller är medicinsk fotvårdare själv och söker efter ett rum och vill ingå i ett skönt team så hör av dig till salongen för mer information på 0454-132 32.


Söndag Mors dag!

Godmorgon alla fina! Söndag och Mors dag idag :) Är på plats på salongen och fixar med saker som inte hunnits med i veckan. För er som ej fixat något till Mors dag så är ni välkomna ner och köpa presentkort :) Kommer vara här nu en stund på förmiddagen.
Min kära mamma fick sin mors dags present redan igår massage och manikyrerade naglar.
Hoppas ni alla får en fin söndag!






Mors dag!

På söndag är det Mors dag! Jag tror de flesta kvinnor och mammor ställer upp väldigt mycket för alla andra men kan ibland glömma bort sig själva, så mitt tips är att unna din mamma en skön stund för lite egentid och få bli ompysslad! Ge bort ett Presentkort från Unna dig skönhet & kroppsvård!
Har lördagsöppet imorgon mellan kl 11-14 så passa på och kom inom då och köp ditt presentkort till lilla mor :)



Hudterapeutens rekommendation, favorit i repris!



Då kör vi igång andra året på raden Hudterapeutens rekommendation.
Detta är en suverän 3h behandling där Du får precis det som behövs för att vara redo för sommaren 2012!
Vi hoppas förstås på en finfin sommar och därför är det inte fel att få en professionell kroppsskrubb som är väl värd pengarna eftersom du kommer få en fantastiskt fin solbränna som håller länge, fina o mjuka fötter o lackade tånaglar, färgade fransar och bryn samt plockade bryn, och sist men inte minst snyggt lackade naglar i Shellac!

 
Du bör ej missa denna FANTASTISKA BEHANDLINGEN!
Boka in dig redan idag för att garantera att du blir inbokad!!!!
Behandlingen kommer att finnas tillgänglig hela sommaren!
Värde: 1420:-  NU 1020:-



Mer detaljerad info om vad som ingår i Hudterapeutens rekommendation

Färgning av fransar & bryn inkl. plock
Skippa mascaran och ögonbrynspennan och unna dig vackert färgade fransar och bryn. Perfekt och nimt på sommaren!

Kroppsskrubb
Bli av med döda hudceller och få fantastisk mjuk hud med en vacker lyster. Rekommenderas att göras innan sommaren eller före en solsemester för en finare och hållbarare färg!

Manikyren Shellac   KUNDFAVORIT!
Få vackert lackade naglar med Shellac, det fantastiska lacket med låång hållbarhet, ingen torktid, inga repor, underbar högglansig yta, görs på naturlig nagel och som är sjukt snyggt! Är en kundfavorit!!!

Pedikyr
En skön behandling för fötterna, och perfekt nu när man plockar fram sandalerna. Lackning av naglar ingår för dem som vill ha.



Gå in med denna inställning varje dag :)



Idag går jag in med den här intentionen, tycker den är så himla bra! Var bara tvungen att dela med mig :)


Gör som havet, VÅGA!


Hej alla finingar!
Har inte skrivit på ett tag, har varit rätt mycket så har ej hunnit.
Hittade en gammal dagbok häromdagen som var från sommaren 2009. I den senaste texten hade jag varit otroligt arg på vissa personer men mest arg på mig själv för att jag inte vågade göra vissa saker på egen hand. Ordet arg användes flera gånger i det dagboksinlägget. Efter att ha skrivit av mig min ilska så hade jag iallafall kommit fram till  "men vad skulle jag vilja göra om jag bara vågade?" Därefter hade jag gjort en lista, där det stod: skaffa egen lägenhet, börja sjunga, börja dansa, börja på gym, skaffa nya vänner och starta eget.

När jag läste detta inlägg nu 3år senare kunde jag inte annat än börja skratta! Slutet av året på 2009 hade jag turen och skaffa mig en helt underbar lägenhet, som jag fortfarande bor i och trivs jättebra i.
I början av året 2012 så fick jag nys om att det skulle sättas ihop Nybörjargrupper i Jazzdans och Street som jag hakade på till min stora förtjusning, ligger just nu i hårdträning inför dansuppvisning som har premiär fredag och lördag i Sölvesborg! Ska bli fantastiskt kul! :)
Hösten 2011 intog jag och mina tre tjejkompisar scenen och ställde oss och sjöng på en fest för ca 60 personer, galet men mycket roligt och väldigt uppskattat.
Med starten av massageutbilningen 2010 lärde jag känna en mängd fantastiska och underbara människor med hjärtan av guld, sådana människor man liksom inte tror finns på riktigt. De visade mig vad vänskap och acceptans var och sedan dess har jag bara träffat fler sådana underbara vänner som jag är väldigt tacksam att ha i mitt liv <3 
November 2010 hade jag invigning för min salong och det är var verkligen en dröm som kom i uppfyllelse <3

Så har uppfyllt nästan allt förutom att jag börjat på gym, men jag är jätteglad iallafall har ju kommit igång med löpning, sprungit Vårruset och siktar på Tjejmilen i September.

2009 kände jag inte till The Secret, men nu i efterhand förstår jag att jag utövade hemligheten precis enligt den principen. Att jag önskade att dessa sakerna skulle hända mig och det gjorde det. Kanske inte på en gång men jag kunde iallafall glatt kunna pricka av allt på den listan nu.

Nu undrar ni kanske vad jag vill med detta inlägget, jo att kan vi bara ha mod att tro på något, ha tillit och fokusera på det vi vill ha/vill göra så KAN VI GÖRA DET! För er inte förstår vad jag pratar om så rekommenderar jag djupt antingen filmen eller boken The Secret. Finns att få tag på i bokhandlar, på nätet och även här hos mig på salongen. 

Uppmuntar er alla att skriva ihop en önskan och bära den med er tills den går i uppfyllelse! Och glöm inte att vara TACKSAM, vi har alla mycket att vara tacksamma över! 
DET ÄR INTE HUR MAN HAR DET, UTAN HUR MAN TAR DET! Gör ett medvetet val och TÄNK, POSITIVA OCH GLADA TANKAR!




Kan JAG så kan DU! Ha en fortsatt fin dag allihopa!



NYA ÖPPETIDER!

Hej allihopa, här kommer de nya öppetiderna när jag är på plats på salongen :)





Måndag: Stängt
Tisdag: 10.00-18.00
Onsdag: 10.00-18.00
Torsdag (ojämn vecka stängt) 10.00-18.00
Fredag (jämn vecka stängt) 10.00-18.00

Är flexibel och kan även vissa kvällar och helger men då är det enligt överrenskommelse!   


Nu välkomnar vi Angelicas massage till Unna dig skönhet & kroppsvård!

Här är en del av de spännande nyheterna som händer här i MAJ månad.
Angelica, klasskamrat och kär vän kommer att på prov hyra in sig här på salongen och erbjuda massage!
Vi gick samtidigt på Svenska hälsoteamets massageutbildning i Karlskrona och fattade snabbt tycke för varandra så det känns jätteroligt att hon ska vara här!



Här kommer en liten presentation av Angelica:
Jag heter Angelica Pettersson 2010 påbörjade jag min utbildning på Svenska hälsoteamet i Karlskrona till massageterapeut. Utbildningen sträcker sig på ett år och jag blev klar i Januari 2011.
Jag utövar Svensk klassisk massage. En massage som går på djupet in i musklerna och samtidigt behandling av triggerpunkter, den är avslappnande för både kropp och själ. Ökar din blodcirkulation stärker musklerna genom att stimulera nerv och muskelsystemet.

Jag kommer från och med Maj månad att hyra in mig på Unna dig skönhet & kroppsvård.


Under MAJ och JUNI månad så erbjuder jag Sv.klassisk massage 60min för ENDAST 400:- (ord. 550:-) För att erhålla erbjudandet så nämn "unna dig" vid bokningen.
Ring och boka in dig NU på 070-388 77 34

Vårruset i Malmö

Hej alla finingar, hoppas ni har en superbra dag och njuter av solskenet! :)
Igår stängde jag salongen några timmar tidigare för att bege mig ner till Malmö för att delta i Vårruset.
Vilken häftig känsla och vad mycket folk det var! Detta var mitt första lopp och knappast det sista :) Nu siktar jag på att springa Topploppet i Sthlm i slutet av september. Det är viktigt att ta hand om sig själv och se till att man mår bra!
Är man i yrkesbranschen där man tar hand om och pysslar om andra som jag gör är det speciellt vikitgt att man själv mår bra för att man ska kunna utföra behandlingar i toppklass ;)
Jag hoppas ni också tar hand om er hälsa och ert välmående, för man kan inte bli annat än piggelin när man väl börjat göra det :) Ha en fortsatt kalasfin dag och hoppas vi ses!

PS.Ni får hejda er en dag till så kommer mer info om vad för spännande som händer i MAJ månad ;)





bild på fem trötta men nöjda tjejer :)




Månadserbjudande MAJ

Underbara och sköna MAJ! Vad lite sol och värme kan göra mycket :)
Känner på mig att detta kommer att bli en fantastisk månad! 

På tal om fantastiskt så händer en hel del saker nu i Maj månad här på unna dig!
Kommer mera info om det imorgon :)


Månadserbjudandet för Maj

Shellac!
Betala ENDAST 200:- för en Shellac manikyr!!!! Ordinare pris 300:-
Gäller endast vid ett tillfälle under maj månad och en gång per person!
Ni som provat Shellac innan, vad väntar ni på boka in er NU! Och för er som aldrig provat tidigare: PROVA!
Manikyren håller i minst 2veckor så unna dig snygga och välvårdade naglar!

Om Shellac manikyren: Få vackert lackade naglar med Shellac! Det fantastiska lacket med lång hållbarhet, ingen torktid, inga repor, högglansig yta, görs på naturlig nagel. Är en kundfavorit!!!








RSS 2.0