Nu erbjuder jag även Shellac på tårna


Nu kan du även få det hållbara, högglansiga lacket på tånaglarna! Sitter som berget och har enormt lång hållbarhet enligt min egen mening! Mycket, mycket längre hållbarhet än om man har det på tårna än händerna!

I samband med pedikyr (450:-) kostar det endast 150:- extra.

Endast Shellac på tårna inklusive formning av tånaglar 350:-







50% rabatt på artdeco nagellack!

Nu har jag halva priset på artdecos nagellack samt fransk manikyrpenna!
Ordinarie pris nagellack 128:- Nu 64:- , ordinarie pris frans manikyrpenna 148:- Nu 74:-
Först till kvarn :)





Unna dina händer något extra!





Från och med nu kan man lägga till om man vill ha handpeeling+handmassage som tillägg i Shellac behandlingen.
 Vi har väldigt många känselkroppar i fingar/händer därför är detta en väldigt skön och avkopplande behandling, du kommer lämna salongen avslappnad och med väldoftande och mjuka händer!


I samband med Shellac kostar detta endast 59:-

Vill man endast boka tid för handpeeling+handmassage kostar detta 120:-





 

Heldag på salongen- recension av födelsedagbarnet

För två veckor sedan så hade jag besök av ett födelsdagsbarn här på salongen, som spenderade hela sin dag här och blev riktigt ompysslad av mig. Här kommer en recension av hennes upplevelse av dagen :)





Jenny`s lyxheldagsbehandling:
Jag Madeleine har nu i två års tid unnat mig en heldagsbehandling hos Jenny Kang på salong Unna dig i Karlshamn på min födelsedag. Helt fantastiskt! 

Blev mottagen den 21:e dec med en varm födelsedagskram, och där började behandlingen ;))))
Jenny har fått fria händer att välja vad min lyxbehandling ska få innehålla.

Morgonen började med manikyr, handmassage, underarmspeeling och en total förvandling av mina naglar. Jenny pysslade med mina naglar och efter en lång skön stund så var mina händer avslappnade och mina naglar glänste vackert
Av en helt ny metod som jag aldrig provat innan, shellack. Fantastiskt fina
Under manikyren fick jag smått fundera på vilken typ av kroppsinpackning jag ville välja till nästa moment,
Jag valde en detoxvariant, minns ej namnet, men en utrensande kroppsinpackning.

Efter manikyren tog jag mig sakta in i Jenny`s massagedel i sin så vackra lokal. Jag placerade mig på bänken och Jenny tog med omvårdande och omhändertagande händer hand om min kropp.
Behandlingen började med kroppspeeling och jag kände att hela kroppen renades från döda hudceller. Och känslan av att huden nu blir så len
Var en underbar känsla. Jag reste mig sedan sakta och fick badrock och badskor på mig och gick med sköna steg mot Jenny`s så unika och Fantastiska badrum. Bara att kliva in där är en unik upplevelse. Duschade och tvättade av mig i ljuset av endast levande ljus, tillbaka till bänken där jag nu fick en kroppsinpackning insmord över hela Kroppen. Blev inbäddad och fick en stunds njutning för mig själv.

Efter en lång stund hör jag Jenny smått pratar med mig , där jag ligger i min dvala, nu dags för duschning nr: 2 Tillbaka till bänken igen för en skön stunds massage. Åh vad jag njuter !!

Dags att sakta resa på sig från bänken och inta en stunds lunch. Åh vad det smakade gott !

Placerade mig nu i Jenny`s ansiktsbehandlingsstol och bara det är ett himmelrike att bli nedbäddad i den ;)Jag kopplade bort mig och kan ej exakt i detalj komma ihåg alla moment som Jenny behandlade mig med. Men minns tvättning, rening, ansiktsmask, Portömning, massage, ögonbrynsfärgning, ögonfransfärgning och sköna krämer. Var nu så avslappnad och skön !

Efter denna ljuva behandling var det så dags för fötterna att få sig en behandling. Fotbad, filning, rengöring, massage, nagelklippning, fotvård av allra bästa vård, och som kronan på verket målades mina tånaglar .

Efter många långa sköna timmar kan jag bara säga JAAAAAA !!! Jag klev ut från salongen som en helt ny kvinna, ompysslad till max !

Detta är det bästa som finns.
Att totalt koppla bort sig från vardagen och njuta 100% är en födelsedag som jag såååå mycket vill Unna mig själv. Jag tackar mig själv och såklart Jenny för så varmt omhändertagande och kan med varmt hjärta rekommendera detta till alla som vill Unna sig en lyxbehandling: Kram Jenny !










Månadserbjudande Januari månad

Då var vi inne i 2012, dags för nya tag och detta året bjuds det på nya månadserbjudanden :)

Få vackra fransar och bryn, denna månaden kan du få färgning av fransar och bryn inklusive plock för den lilla summan av 200kr, ord. pris är 320kr

Unna dig lite välbehövlig massage nu när arbete kommer igång igen efter jul- och nyårshelgen.
Få 90min Sv.klassisk massage för endast 550:- (vilket är samma pris för 60min sv. klassisk massage)
ord. pris på 90min är 790:-




RSS 2.0