Erbjudande för er som springer Vårruset





Hej godingar! Då var det fredag igen, veckorna bara springer iväg. Och på tal om springer så på onsdag nästa vecka så är det jag som springer Vårruset i Malmö för första gången :)
Aldrig hade jag väl trott att jag skulle bli så biten när det gällde löpning, men så är det. Och till hösten siktar jag in mig på Topploppet i Stockholm som är på 1mil :)
Eftersom jag uppmuntrar hälsa så får ALLA ni som ska springa vårruset 10% rabatt på en valfri behandling.
Kanske behöver fötterna få lite ompyssling efter alla rundor du springer, eller kan benmassage kännas behövligt. Välj och vraka bland behandlingarna som finns!
För att få rabatten krävs att du visar upp lappen som sätts på tröjan. Gäller tom den 8maj!


Godmorgon alla glada!

Godmorgon! En del av er kanske inte ens är uppe men idag så kör vi igång med Tjejmässan klockan prick 12.00 i Församlingsgården dvs gamla vårdskolan i Karlshamn!
Alla är tjejer/kvinnor är välkomna, har man ej fått en fribiljett så är det en liten kostnad på endast 20:- för att komma in och besöka alla utställare inklusive mig själv :) Kommer ha lite fina erbjudande för er som kommer och besöker mitt bord!

Jag hoppas vi syns! Ha en fin fin dag allihopa!




Sjung om studentens lyckliga dag...

Vi börjar närma oss slutet av April månad. Nu börjar det snart dra ihop sig för student och bal för många tjejer och killar :)

Jag har själv många roliga och fina minnen från 2005 när jag tog studenten och gick på balen :) Trots jag är Sölvesborgstjej från början så tog jag studenten här i Karlshamn, gick nämligen OP på Vägga :)

Hur som helst så vet jag att student och bal kan vara rätt kostsamma saker! Bokar du in dig för balmakeup innan den 19maj, behöver du endast betala 400:- istället för 550:- för att få en fin och hållbar makeup lagd!

Eftersom det är en sådan dag som de flesta vill vara fina så är det först till kvarn gällande tiderna!




Inom kort...

Det kommer att ske en del förändringar här på salongen, mer info kommer inom kort ;)



Lägger upp en härlig vårbild, nu vill jag minsann ha värme och inte hagel!
Ha en fin dag!


Välkommen på tjejmässa lör 28april



Hej alla glada, på lördag så kommer jag att delta på tjejmässan i församlingsgården. Alla tjejer i alla åldrar är hjärtligt välkomna! Kommer bland annat finnas möjlighet att prova på behandlingar :) 
Har några gratisbiljtter dit så kom inom salongen och hämta :) Först till kvarn!
Jag hoppas på att få se dig där!


Välkommen och boka in dig!





Så då var man tillbaka från påskledigheten, skönt att få vila och hämta kraft!
Vädret som vi har nu är inget vidare, och enligt väderrapporten så kommer det vara så här resten av veckan så nu kan vara läge att komma in i värmen och boka in dig på sköna och avkopplande behandlingar som gör både gott för kropp och själ! Här finns ett stort utbud att välja emellan!
Det går bra att boka in sig alla dagar utom torsdag då jag är iväg på utbildning.
Ring och boka in dig redan idag, på 0454-132 32



Blivande brud på besök



Igår gästades jag av en av mina närmsta vänner på salongen. Anledningen var för att nu till sommaren så kommer hon stå som vacker brud och säga "Ja" till sin drömmars man.
Så igår var det dags för provsminkning.
Så här blev resultatet.

Provsminkning görs alltid för att få en uppfattning vad som klär den blivande bruden och vad hon känner sig bekväm i. Eftersom min kompis inte brukar använda så mycket smink så kom vi fram till att vissa justeringar som ska göras, men hur det ser ut får ni se i juni :) På bilden så har min kompis tex fått ett par trebensfransar i ytterkant. Men på själva dagen kommer jag att sätta hela fransraden med trebensfransar. Anledningen att jag inte använder hela lösögonfransar är att trebensfransar ger ett mycket mer naturligare intryck.

Andra tips för blivande brudar är att:
• göra en ansiktsbehandling ett bra tag innan för att inte riskera ett utbrott, man brukar va nervös som det är inför själva dagen och då är det inte så kul att stressa över att man fått en finne.
• boka tid för att få naglarna fixade, fransk lackning är stilrent och snyggt. Många gånger brukar fotografen vilja ta något kort på händerna och ringarna. Så några nerbitna naglar är Big no no!

På tal om naglar så hade jag en blivande brud som bokade in sin kille för manikyr just för att hon ville att hans händer o naglar skulle också va snygga på korten.
Så blivande brudar ett litet tips är att boka in er älskling på manikyr!

Mer tips för blivande brudar kommer en annan dag.

Förresten ni tjejer som tar studenten, boka in er redan nu för balsminkning!!!



Öppetider nu i påskveckan






Tisdag, dvs idag: 10-18.30
Onsdag: 10-19.00
Skärtorsdag: Stängt
Långfredag: Stängt
Annandag påsk: Stängt



Lite tystare idag

Idag fick jag åka ensam till salongen, Lillebror ska få sin vaccinationsspruta idag så just nu är han i Sölvesborg hos mammsen och pappsen.
Känns alltid lite konstigt på något sätt när han inte är med här, men imorgon ska han med :)
Är så ofantligt skönt och kunna ta han med mig och han är en lite glädjespridare, mitt lilla gryn!
Hoppas ni allihopa får en fin, fin dag!
 




RSS 2.0